Siebe Vanhee | Weekend Fontainebleau
Official website of the professional rock climber and adventurer Siebe Vanhee
siebe vanhee, petzl, tnf, beal, rock, climbing, expedition, sean, villanueva, vanhee, siebe, the north face, belclimb, belgium
21755
post-template-default,single,single-post,postid-21755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Weekend Fontainebleau

Weekend Fontainebleau

Voorbije weekend zat ik met een gezellige bende van klimzaal Hungaria Leuven in Fontainebleau.
Zaterdag vroeg in de ochtend vertrokken we naar het boulderparadijs in de gebuurte van Parijs. Eenmaal goed aangekomen met een kapotte rug van de autorit begonnen we al snel met veel zin te boulderen. Ik deed er enkele 7a’s en genoot van de rust in het bos 🙂 , het is tenslotte vakantie.

Na een gezellige avond op de parking van secteur Isatis werden we zondag ochtend wakker in een natte omgeving. In de hoop de blokken droog aan te treffen trokken we naar Le Cul de Chien. Maar zo mooi als we gehoopt hadden was het niet, na een mooi partijtje voetbal in het zand op de open plek werd het zelfs erger en begon het te regenen.
Gedeprimeerd keerden we terug naar België en besloten de volgende dag maar weer plastiek te gaan trekken in klimzaal Hungaria.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.