Siebe Vanhee | Wereldbeker Puurs
Official website of the professional rock climber and adventurer Siebe Vanhee
siebe vanhee, petzl, tnf, beal, rock, climbing, expedition, sean, villanueva, vanhee, siebe, the north face, belclimb, belgium
21760
post-template-default,single,single-post,postid-21760,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Wereldbeker Puurs

Wereldbeker Puurs

Afgelopen weekend nam ik deel aan de Wereldbeker in Puurs. Deze wedstrijd stond op het programma als kleine test om te zien of het Wereldbeker circuit mij weer wat kon motiveren om internationaal competitie te klimmen.
Dit heeft resultaat gehad want ik zie het na een jaar uit het internationaal circuit te zijn weer zitten om deel te nemen aan dit soort competities.

Sinds dat ik terug ben van Mallorca heb ik voortdurend geboulderd en werk ik aan mijn kracht aan de hand van wat krachttrainingen op het nieuw trainingsbord in klimzaal Hungaria.
Dit verklaart dus ook waarom ik niet uitstekend presteerde op de Wereldbeker manche in Puurs. Ik ben momenteel niet in goede vorm wat lengtes betreft.

Aangezien ik in minder goede vorm deel nam aan deze wedstrijd verliep alles zonder enige stress.
Ik begon relax aan mijn eerste route, waarin ik goed presteerde. Het was ook een hele technische route waarin ik me geweldig kon uitleven.
In de tweede route liep het wat mis aangezien de plotse verzuring snel optrad en het al snel duidelijk werd dat ik momenteel wat continuïteit ontbreek.

Ik eindigde met een 34ste plaats wat nog steeds niet slecht is.


Zaterdag deed ik mee aan de Dyno wedstrijd. Deze kleine sfeer competitie zorgde voor een geweldige ambiance! Ik deed het nog tamelijk goed ondanks ik helemaal geen ervaring had met het Dyno├źn. Ik eindigde 5de en als 2de Belg. Mijn record was 2m50 waarmee ik zeer tevreden ben.

De Wereldbeker in Puurs is echt een must om aan mee te doen dankzij de geweldige organizatie en de prachtige routes!
Het is ook een must om er als toeschouwer naar toe te gaan, vooral met open hemel en een prachtig herfst zonnetje!

Ik kan alleen maar nog zeggen dat ik een geweldig weekend achter de rug heb! Met prachtige routes, goede organisatie, veel klimmers, een goede sfeer en goed weer is deze editie van de Wereldbeker te Puurs geslaagd!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.