Siebe Vanhee | 1ste plaats Open Stone Age!
Official website of the professional rock climber and adventurer Siebe Vanhee
siebe vanhee, petzl, tnf, beal, rock, climbing, expedition, sean, villanueva, vanhee, siebe, the north face, belclimb, belgium
21756
post-template-default,single,single-post,postid-21756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

1ste plaats Open Stone Age!

1ste plaats Open Stone Age!

Afgelopen woensdag twijfelde ik nog om deel te nemen aan de Open Stone Age voor jeugd die er vandaag was. Deze twijfel was er aangezien mijn vorm in lengtes klimmen niet optimaal is omdat ik de laatste twee maand enkel blok train om wat kracht bij te winnen.

Maar toch besloot ik op het laatste moment om deel te nemen en dit was maar goed ook. Ik won deze competitie met een enorme voorsprong in de superfinale. Dit alles was erg onverwachts. Plots was het er, de kracht die je graag altijd zou willen hebben tijdens het klimmen!

In de finale eindigde ik samen met Mathieu Pauwels op de zelfde greep. Hierna bleek al snel dat er een superfinale was op tijd. Ik heb me deze keer niets van die tijd aangetrokken en gewoon geklommen. En maar goed ook want ik kwam een pak hoger dan mijn tegenstander.

Zo zie je maar dat er in het klimmen altijd verrassingen zijn! (hehe 😉 )

Ik doe niet mee aan de Bleau Open omdat de zin om aan de rotsen te hangen te groot is. Morgen klim ik met Mathieu in Freyr en we gaan eens zien wat Carabistouille ons te bieden heeft!

2 Comments
 • Lobke

  October 24, 2009 at 7:52 pm

  Wat zijn we weer fier!!!! Dikke proficiat met je eerste plaats!
  En het is zeer mooi om te zien (lezen) dat er zo'n goed contact is tussen de tegenstanders. Jammer dat we niet tot het einde konden blijven, want wij genieten steeds weer van de sfeer en om jou te zien klimmen. En natuurlijk willen we Lena van jongs af aan laten kennismaken met dit fijne wereldje!!

 • Klas 2A

  October 25, 2009 at 7:00 pm

  Het was weer fijn om je zo zien te klimmen