Siebe Vanhee | Squamish – Canada 2 “Living in the vertical world”
Official website of the professional rock climber and adventurer Siebe Vanhee
siebe vanhee, petzl, tnf, beal, rock, climbing, expedition, sean, villanueva, vanhee, siebe, the north face, belclimb, belgium
21739
post-template-default,single,single-post,postid-21739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Squamish – Canada 2 “Living in the vertical world”

Squamish – Canada 2 “Living in the vertical world”

De eerste echte rustdag vandaag. De vorige poging tot het nemen van een rustdag was mislukt:). Gisteren deed ik samen met Fabi een lange multipitch van 13 pitches, genaamd Angels Crest, 5.10b. Het aantal meter dat we geklommen hebben was ongeveer 500 meter. Dit heeft een hele dag geduurd met de approach en de descent er bij gerekend.

Vandaag was een heerlijk rustdag, we namen de moeite om een uurtje naar het zwembad te wandelen en daar wat baantjes te zwemmen en in het stoombad te liggen.


Ik heb afgelopen dagen toch onderschat hoe zwaar het trad klimmen is. Het is niet alleen maar wat klimmen maar ook veel wandelen met al het materiaal en veel touwwerk. Het echte klimniveau dat ik tot nu toe geklommen heb ligt zeer laag maar dat is nodig om alle touwtechnieken en materiaal te leren kennen.

Onze volgende beklimming wordt de bekende Grand Wall, 5.11a. Deze bevindt zich in het midden van The Chief en is een echte klassieker, ik ben benieuwd!

4 Comments
 • tinevaneyken

  July 16, 2010 at 5:36 pm

  Ziet er allemaal geweldig uit! Dat baardje begint ook al goed te groeien. Nog veel plezier Siebe!

 • tony simony

  July 17, 2010 at 11:39 am

  Dikken bal Siebe! Als ge vanboven zijt op de Grand Wall moet ge maar is wuiven naar de Tiensevest. Ik zal u een stukske Belgische chocolat smijten voor energie.

 • Siebe

  July 18, 2010 at 9:17 pm

  Haha, dat baardje staat er inderdaad nog steeds en wordt langer:)

  En die chocolat ha deugd kunnen doen man! IK heb de grand wall ondertussen gedaan, echt te vet, helemaal op een verticale wand hangen voor enkele uren! Met niks onder je, een vrij gevoel!

 • Lobke

  July 19, 2010 at 2:37 pm

  't Is maar wat je leuk vindt :-s